torstai 7. elokuuta 2014

Vertaisarvioija hakusessa

Olipa homma...

Tavasin tehtävänantoa, enkä tiedä päädyinkö samaan ratkaisuun, kuin tehtävän antaja oli ajatellut.

3b) Tehtävän suorittamiseen liittyy työparin vertaispalaute. Etsi itsellesi vertaiarvioija kurssin osallistujien joukosta.


Pitääkö vain hakea arvioija... pitääkö arvioida jotakin... pitääkö antaa työparista vertaispalaute .... Eikö hän kenen kanssa tehtävää teen ole minun työpari...Onko siinä nyt sitten kovinkaan kova etsiminen...

Tulkitsin asian niin, että etsin (hiki lensi ennenkuin sellainen on etsitty, eikä johtunut siitä, että ulkona on vielä 28 astetta lämmintä ja mökissä vielä päivälliset 30.) Joten ymmärrykseni mukaan tehtävä 3b) on suoritettu.

En ole itse arvioinut ketään tai mitään, koska kukaan ei ole löytänyt minua vaikka olen kovasti itseäni niillä markkinoilla tarjonnut. Ja jos arviotani joku on vailla, niin sen kovin mielelläni teen.

Ja tehtävänanto jatkuu

4c) Tutustu yhteen tällä opintojaksolla rakennettuun toteutukseen ja arvioi toteutusta blogissasi

Onko tämä 4b) sitten se tehtävä josta vertaispalaute annetaan....


8.8. tehtävän palautuspäivän edetessä ilmeni, että tulkintani on väärä... on arvioitava tehtävän 3 toteutussuunnitelma.... 


Ja arviotsijanikin katosi jonnekkin... 

9.8. Jatkokertomus.... uusi vertaisarvioija hankittuna ja oma arviointikin jo kirjoitettuna. Minulle sattui oivallinen arvioitava, nimittäin Facebookkiin suunniteltu juoksukoulu. Jess... Tällaisella harvaan asutulla paikkakkunalla asuja osaa arvostaa palveluja jotka ovat kaikkien käytössä, eikä vain niiden jotka asuvat vaikkapa kuuluisien SOTE-alueden tajamissa. (Jonne ilmeisesti viedään kakki muu paitsi some).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti